ZONGULDAK

Elmas Karali Sonsuzluğa Uğurlandı: Cenaze Töreni Ontemmuz Camiinde Düzenlendi

Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali'nin babaannesi Elmas Karalı, yaşadığı uzun ve dolu dolu bir ömrün ardından vefat etti.

Abone Ol

Elmas Karalı için gerçekleştirilen cenaze töreni, Zonguldak’ın Ontemmuz Camii’nde düzenlendi. Tören, aile yakınları, siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Elmas Karalı’nın Hayatına Veda

Merhume Elmas Karalı, 85 yaşında hayata veda etti. Uzun yıllar ailesinin yanında yer alan ve toplumsal yaşamda sevgi ve saygı gören Elmas Karalı, son yolculuğuna dualar ve gözyaşları eşliğinde uğurlandı. Aile üyeleri ve sevenleri, Karalı’nın vefatının ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Cenaze töreni, Ontemmuz Camii’nde öğlen namazına müteakip gerçekleştirildi. Törene, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali başta olmak üzere çok sayıda siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Ayrıca, Elmas Karalı’nın ailesi, yakınları ve sevenleri de cenazeye katılarak, ona son görevlerini yerine getirdi.

Cenaze Namazı ve Toprağa Verme Töreni

Cenaze namazı, Ontemmuz Camii’nde öğlen namazına müteakip kılındı. Namazın ardından Elmas Karalı’nın naaşı, sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında defnedilmek üzere mezarlığa götürüldü.

İmza Gazetesi olarak, Elmas Karalı’nın vefatı nedeniyle ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletiyoruz.