ZONGULDAK

Dünya Yaşlılar Günü Çaycuma'da Coşkuyla Kutlandı...

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Zonguldak Çaycuma Huzurevi'nde düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü.

Abone Ol

Huzurevi sakinleri, düzenlenen Bocce Turnuvası’nda rakiplerine karşı başarılı performanslar sergileyerek izleyicilerden tam not aldı.

Protokol Üyeleri Etkinliğe Katıldı

Etkinliğe Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse başta olmak üzere birçok kurum amiri katılım sağladı. Yaşlıların neşeyle mücadele ettiği Bocce Turnuvası’nın finali, protokol üyeleri ve huzurevi sakinlerinin coşkulu tezahüratlarıyla tamamlandı.

Finalde Coşkulu Anlar

Turnuvanın finalinde yarışan huzurevi sakinleri, turnuvayı kazanarak finale yükseldi ve protokol üyeleri tarafından madalyalarını aldı. Etkinlik, huzurevi sakinleri ile ziyaretçiler arasında dostluk bağlarının güçlendiği, keyifli ve unutulmaz anlara sahne oldu.

Kaymakam Kaya’dan Anlamlı Mesaj

Ziyaretin sonunda İlçe Kaymakamı Adem Kaya, huzurevi sakinleriyle birlikte akşam yemeği yedi. Yaşlılarla sohbet eden Kaya, onların geçmiş hatıralarını dinledi ve her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi. Kaya, yaptığı konuşmada, “Yaşlılarımız, toplumumuzun hafızası ve köklü değerlerin temsilcisidir. Hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösterici oldular. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum,” dedi.

Etkinlik, yaşlılara duyulan sevgi ve saygının bir nişanesi olarak büyük anlam taşıdı. Huzurevi sakinleri, kendilerine verilen değer ve gösterilen ilgi sayesinde unutulmaz bir gün geçirdi.

Zonguldak Haberleri