DEVREK

Devrek Hür Gazeteciler Cemiyeti'nden Aydın Cozur'a Ödül...

Devrek Hür Gazeteciler Cemiyeti, Halil Beyoğlu mevkiinde çıkan orman yangını sırasında büyük özveri gösteren gazeteci Aydın Cozur’u ödüllendirdi.

Abone Ol

Cozur, yangın sırasında duman zehirlenmesi yaşamasına rağmen, canlı yayına devam ederek vatandaşları bilgilendirmeye devam etti.

Halil Beyoğlu mevkiinde meydana gelen orman yangını sırasında, Devrek Hür Gazeteciler Cemiyeti üyesi Aydın Cozur, olay yerinden yaptığı canlı yayınla dikkat çekti. Duman zehirlenmesine maruz kalmasına rağmen yayınını kesmeden vatandaşları yangının seyri hakkında bilgilendirmeye devam eden Cozur, gösterdiği azim ve dirençle takdir topladı.

Cemiyet Tarafından Plaket ve Para Ödülü

Devrek Hür Gazeteciler Cemiyeti, Aydın Cozur’un bu özverili çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla kendisine plaket ve 5.000 TL para ödülü takdim etti. Cemiyet yetkilileri, gazeteciliğin ve haberin önemini vurgularken, Cozur’un yangın sırasında gösterdiği cesaret ve kararlılığın diğer gazetecilere de örnek olması gerektiğini belirtti.

"Haber ve Habercinin Değeri Büyük"

Cemiyet tarafından yapılan açıklamada, haberciliğin kamuoyunu bilgilendirme konusundaki kritik rolü ve gazetecilerin bu süreçteki değerli katkıları vurgulandı. Aydın Cozur’a verilen ödülün de bu değerin bir ifadesi olduğu kaydedildi.

Devrek Haberleri