ZONGULDAK

Çaycuma'da kaza! Karşı şeride uçup takla attı...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Abone Ol

Çaycuma ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada bir otomobil seyir halinde gittiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerleri aşarak karşı şeride uçtu ve takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay sabah saatlerinde yaşandı. Bayram dönüşü için yola çıkan ve Sakarya iline gitmekte olan Bartın İlinin Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Uzun'un kardeşi Hikmet Uzun idaresindeki 34 UZ 1054 Hyundai marka otomobil, Ahatlı köyüne geldiği esnada yolda selden oluşan çukurları fark edemeyerek Çaycuma istikametine gittiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil bariyerleri aştı ve karşı şeride geçti.

Taklalar atarak ters şekilde kalan otomobil sürücüsü Hikmet Uzun, eşi ve Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Uzun'un annesi olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıların olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.