SPOR

Çaycuma ulusal ve uluslararası turnuvalara katılabilecek!

Çaycuma ilçe Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi, işbirliği içerisinde ilçeye 4 yeni tenis kortu daha yaptı. Böylelikle kort sayısı 7’ye çıkan ilçe, uluslararası dahil her türlü turnuvaya katılabilecek.

Abone Ol

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine 4 yeni tenis kortu daha yapıldı.

Çaycuma İlçe Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi işbirliğinde ilçeye kazandırılan yeni kortlar sayesinde, ilçe tenis sporunda ulusal ve uluslararası turnuvalara katılabilmeye hazır hale geldi.

İLÇEYE DE DEĞER KATIYOR
Daha önce zeminleri hazırlanıp üzerine asfalt dökülen kortların boyası da yapılarak oynamaya hazır hale getirildi. Ada Spor Merkezi ile İlçe Gençlik Merkezine yapılan 2’şer kort, pırıl pırıl görünümüyle, kent estetiğine de değer kattı.

İLÇEDEKİ TOPLAM KORT SAYISI 7’YE ÇIKTI
Çevrelerine tel örgülerin çekilmesinin ardından hizmete girecek 4 kortla, ilçedeki kort sayısı 7’ye çıktı. Çaycuma, böylece, her türlü ulusal ve uluslararası turnuva yapacak bir altyapıya kavuştu.

YÜZLERCE SPORCUNUN KATILIMIYLA YAPILACAK İLK TURNUVA ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA
Aynı zamanda Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’nın girişimleriyle, yüzlerce sporcunun katılımıyla yapılacak ilk turnuvanın, önümüzdeki aylarda yapılması bekleniyor.