ZONGULDAK

Çalmadık kapı bırakmıyor…

Abone Ol

2019 Belediye Başkanlığı seçimlerinde çalmadık kapı bırakmayarak her hanenin kapısına giderek vatandaşların desteğini isteyen ve başkanlık koltuğuna oturan Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemine binaen partisinin kazanması için yine kapı-kapı dolaşmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sahaya inen AK Parti Teşkilatı ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da il ve ilçelerde, mahallelerde vites arttırarak her evin kapısını çalıp 14 Mayıs seçimi için destek istiyor.

Tanıdık ismi yani Belediye Başkanı olan Kamil Altun’u kapısında gören Kilimli’li vatandaşlar bu desteğe duyarsız kalmadıklarını ifade ediyorsa da sandığa gidildiğinde Kilimli halkı oy verip seçtikleri başkanı Kamil Altun’a aynı şekilde bu önemli seçimde yine yanında olacak mı bunu hep birlikte yaşayacağız.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Başkan Kamil Altun sanki kendi seçimini yaşar gibi yine Kilimli halkının kapısını çalarak işte görüldüğü şekilde Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan’a oy istiyor.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.