Bu ülke nereye gidiyor arkadaş?

Abone Ol

Son zamanlarda yaşananları aklım almıyor.  

Eminim sizlerde benim gibi, “Nereye gidiyoruz?” diye kendi kendinize soruyorsunuzdur. 

Her zaman böyleydi de iletişim çağı mı açığa çıkarttı yoksa sonradan mı böyle olduk?  

Üşengeç anne ve babalar yüzünden yanlış yollara sürüklenen nesiller ile karşı karşıyayız! Eline telefon verip yüzüne bakmadığınız çocukların düştüğü hale dönün bir bakın! Reşit bile olmayan çocukların sosyal medya üzerinden işlediği suçlara bakın! Bunlar sizin umursamazlığınızın, bunlar sizin üşengeçliğinizin ve mevcut eğitim sisteminin eseridir! 

Adalet terazisini de es geçmemek lazım! 

Sabıkası Sergen Yalçın’ın transfer geçmişinin 3 katı olan insanlar dışarıda kol gezerek suç işlemeye devam ediyor. 

Suç işledikten sonra serbest kalan ancak sosyal medyanın gündemine düştüğü için tutuklananlar var. Düşünsenize bir suç işliyorsunuz ve serbest kalıyorsunuz fakat daha sonra sosyal medyada gündem oldunuz diye bu defa tutuklanıyorsunuz. 

Eğer hukuka aykırı olmasa kanun gösterip tutuklayamazlar, eğer hukuka aykırıysa neden serbest bırakıldılar? Suçlular kim? Burada en büyük görev ve tutum Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a düşüyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı bu süreçte birlikte hareket etmelidir.

DAHA ÖNCE UYARMIŞTIM! 
Daha önce sosyal medya platformları üzerinde gerçekleştirilen kara para konusunda yetkilileri göreve davet etmiştim. Baya bir eksik ve birkaç yıl önceki kalma akılla yazdığımı fark ettim. Olay iyice çığrından çıkmış! Sapıklık mı dersiniz? Pedofili mi dersiniz? Cinayet mi dersiniz? Her şey var! 

Yetkililer bir an önce sosyal medya çukuruna müdahale etmeli!