ZONGULDAK

BEUN öğrencisinden Kayseri'de büyük başarı!

Kayseri Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Furkan Yiğit liderliğindeki Cloud-Knights ekibi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Ali Gaffar Toksoy ve Maltepe Üniversitesi'nden Kaan Yavuz ile birlikte, Huawei Ar-Ge Kodlama Maratonu 2024’te büyük bir başarıya imza attı.

Abone Ol

Ekip, yapay zeka teknolojisiyle geliştirdikleri "Gebelik ve Sonrası Asistanı Projesi" ile birincilik derecesi elde etti.

Yenilikçi Proje ile Annelerin Yanında

Furkan Yiğit, projelerinin gebelik dönemindeki annelere ve yeni doğum yapmış annelere yönelik özelleştirilmiş bir destek asistanı sunduğunu belirtti. Yapay zeka kullanarak geliştirdikleri bu yenilikçi platform, gebelik ve doğum sonrası yaşanan zorlukların daha kolay aşılmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Rektörden Tebrik Mesajı

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, başarılı projeleri ile birincilik kazanan Furkan Yiğit ve ekip arkadaşlarını kutladı. Rektör Karamustafa, ayrıca projeye destek veren öğretim elemanları ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zonguldak Haberleri