ZONGULDAK

Beşiktaş’a var Zonguldak’a yok! İlter Yurtbay ne yapmaya çalışıyor?

Yurtbay Seramik, Beşiktaş Hentbol Takımına sponsor olurken Zonguldak Spor Basket 67 takımına destek vermiyor.

Abone Ol

Yurtbay’ı Yurtbay yapan şehir olan Zonguldak’ın takımlarına destek vermeyen Yurtbay Seramik, Beşiktaş’a milyonlar akıttı.

 

BEŞİKTAŞ’A VAR ZONGULDAK’A YOK!

Yurtbay Seramik, 2022-2023 sezonunda Beşiktaş Hentbol Takımı’na sponsor olmuştu. Aynı sezonda temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, maddi sıkıntılar nedeniyle istediği kadroyu kuramadığı için küme düşme tehlikesi yaşamıştı.

“ZEKİ YURTBAY’IN KEMİKLERİ SIZLIYOR”

Zonguldak, Düzce ve Eskişehir’de fabrikaları bulunan Yurtbay Şirketler Grubu, Zeki Yurtbay’ın sağlığında zaman zaman Eskişehirspor’a kadar olmasa da Zonguldakspor’a destekte bulunmuştu. 2020 Yılında vefat eden Zeki Yurtbay’ın ardından Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan torunu Zeki İlter Yurtbay, ne Zonguldak Kömürspor’a nede Zonguldak Spor Basket 67’a destek olmadığı öğrenildi.

Zeki Yurtbay, spor dahil okul ve bunun gibi sosyal sorumluluk projelerine destek taleplerini hiç geri çevirmezken ve randevulara çok önem verip karşıdakine saygı gösterirken Z. İlter Yurtbay’ın aynı yaklaşımda bulunmaması Zonguldak’ta üzüntü ve tepkilere neden olmaya başladı.