KASTAMONU

Beş Bin Araç Denetlendi!

Kastamonu'da Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik ekipleri altı günde beş bin araç denetledi.

Abone Ol

Kastamonu genelinde polis ekipleri 6 gün içinde 5 bin 502 adet aracı denetledi. Denetlenen araçlardan 69’u trafikten men edildi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik ekipleri tarafından, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla, kazaların yoğunlaştığı yerlerde denetim yapıldı. 6 gün boyunca il genelinde gerçekleştirilen denetimlerde 31 ekip, 46 personel yer aldı. Denetimlerde, 5 bin 502 araç ve sürücüsü kontrol edilirken kusurlu görülen bin 217 araç ve sürücüsüne toplam 1 milyon 688 bin 616 TL cezai işlem uygulandı. 69 araç trafikten men edilirken, 7 sürücü belgesi geçici olarak geri alındı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü İstatistik Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde hız kuralına uymayan 576, trafik işaret ve levhalarına uymayan 52, kırmızı ışık kuralına uymayan 39, ters istikamette ilerleyen 18 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Emniyet kemeri takmayan 74, kask takmayan 24 sürücüye işlem yaptı.
 

-İHA-