GÜNDEM

Bektaş’tan Halkına duyarlı açıklama…

Kozlu Belediye Başkanı Bektaş yoğun yağmurlardan dolayı içme suyu hatlarında meydana gelen ve şikayetlere yol açan su kesintileriyle ilgili detaylı bilgi verdi.

Abone Ol

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yoğun yağmurlardan dolayı içme suyu hatlarında meydana gelen ve şikayetlere yol açan su kesintileriyle ilgili olan önemli husus hakkında Kozlu halkına sosyal medya hesabından detaylı bilgiler vererek duyarlı bir davranış gösterdi.

Bektaş açıklamasında şunları söyledi.

“İlçemizdeki içme suyu şebekesinin bakım onarım ve yenileme çalışması için personellerimiz ile birlikte 7/24 çalışma esasına göre çalışmaktayız. Su kesintisi olan Mahallelerimizin şebeke borularının kullanımı 50 yılı aşmış olduğundan dolayı içme suyu hatlarını yenileme nedeniyle ve ayrıca elimizde olmayan elektrik kesintili kaynaklı ve son meydana gelen şiddetli yağış sebebiyle kaynaktan meydana gelen bulanmalardan dolayı su kesintilerine maruz kalınmaktadır.

Su kesintilerini en aza indirmek için gerekli her türlü çalışmayı yapmakta olup siz değerli vatandaşlarımızın sağlığına hassasiyet gösterdiğimizi belirtmek isteriz.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, gerçekten su boruları artık tamamen özelliğini kaybetmiş ve çürümeye başlamış. Değişim şart olduğundan da yenileme çalışmaları başlatılmış. Başkan olması gerekeni yapmış. Haber-Yorum: Mustafa Emen