KASTAMONU

Batı Karadeniz'deki 18 yıllık cinayet Müge Anlı'da! Anneyi oğul mu katletti?

Batı Karadeniz'de 2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu’nun kaybı, aile üyelerinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmasıyla yeniden gündeme geldi.

Abone Ol

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde, 2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu’nun kaybı, aile üyelerinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmasıyla yeniden gündeme geldi. Gümürtler köyünde yaşayan Musaoğlu'nun kızları, programda yaptıkları açıklamalarda, annelerinin kaybolmasıyla ilgili olarak kardeşleri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini dile getirdi.

Loading...

Oğul Cinayet Şüphesiyle Gözaltına Alındı

Bu ifadelerin ardından Azdavay Cumhuriyet Savcılığı, programda ortaya atılan iddiaları ihbar olarak kabul etti ve Aydın Musaoğlu, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltı işlemiyle birlikte, Musaoğlu’nun kayboluşuna dair cinayet şüphesi güçlenmeye başladı.

Evin Bahçesinde Arama Çalışmaları Başlatıldı

Hatice Musaoğlu'nun oğlu ile birlikte yaşadığı evde arama çalışmaları başlatıldı. Polis ekipleri, iş makineleri yardımıyla evin bahçesinde kazı çalışmaları gerçekleştirirken, aynı zamanda garajın tavan ve tabanındaki betonları kırarak inceleme yapıyor. Musaoğlu’nun kemiklerinin bulunup bulunmadığına dair aramalar sürüyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Aydın Musaoğlu’nun gözaltında sorgusu devam ederken, olayla ilgili yürütülen soruşturma derinleşiyor. Evin bahçesinde ve çevresinde yapılan aramalardan elde edilecek bulgular, kayıp kadının akıbeti konusunda kritik öneme sahip olacak.

Kastamonu Haberleri