KASTAMONU

Batı Karadeniz'de kan donduran olay!

İran uyruklu B.D. ile Afganistan uyruklu Mustafa N.K. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. İki yabancı şahsın arasında çıkan kavga kanlı bitti.

Abone Ol

Loading...

Kastamonu'nun İnönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İran uyruklu B.D. ile Afganistan uyruklu Mustafa N.K. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.D., Mustafa N.K.’yi bıçaklayarak yaraladı.

Bıçaklayıp Balkondan Attı

B.D., bıçakladıktan sonra Mustafa N.K.’yi üçüncü kattaki balkondan aşağıya attı. Ağır yaralanan Mustafa N.K., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis Hızla Müdahale Etti

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. B.D. suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olay sırasında evde bulunan ve B.D.'nin eşi olduğu belirlenen ismi öğrenilemeyen kadın da polis tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri olayın tüm detaylarını araştırıyor. Ağır yaralı Mustafa N.K.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

İHA

Kastamonu Haberleri