ZONGULDAK

Başkan Tahsin Erdem'e çağrı! Vatandaş talep ediyor...

Zonguldak’ın şehir merkezinin caddesindeki kaldırımlarda yürüyen vatandaşlar tepki gösterdi.

Abone Ol

Zonguldak’ın şehir merkezinin caddesindeki kaldırımlarda çöp kutusu eksikliği olduğu gerekçesiyle tepki gösterildi.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın en işlek Gazipaşa Caddesi’nin her iki kaldırımında seyrek aralıklarla çöp kutusu bulundurulmasından daha ziyade sıklıkla konulması gerektiği istendi. 

“Çöp kutusu muzdaribiyiz”

Bazı vatandaşlar şöyle konuştu:
“Şehrimizin en işlek caddesi Gazipaşa’nın iki kaldırımında birbirinden uzak mesafelerde çöp kutuları yerleştirilmiş, sıklıkla konulması doğru olanıdır. Görüyorsunuz işte, kaldırımlar sigara izmaritleriyle dolu. Sıklıkla çöp kovaları kaldırımlarda bulundurulursa,  görüntü kirliliği oluşturan sigara izmaritlerine belki de rastlayamayabiliriz. Şunu söylemek gerekirse çöp kutusu muzdaribiyiz. Ayrıca kirlilik ve atık üretiminin azaltılmasına katkı sağlanması amacıyla Geri Dönüşüm Sıfır Atık Çöp Kutuları da kaldırımlarda bulundurulmalarını talep ediyoruz.”

Belediye başkanı Erdem’e seslendiler!

Vatandaşlar, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e çağrıda bulunarak, Gazipaşa Caddesi’ndeki kaldırımlarda eksik gördükleri çöp kutularının yanı sıra Geri Dönüşüm Sıfır Atık Çöp Kutularının ivedilikle yerleştirilmesini talep ettiklerini dile getirdiler.