ZONGULDAK

Başkan Özcan Ulupınar'dan Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'na Ziyaret...

Devrek Belediye başkanı Özcan Ulupınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Abone Ol

Devrek İçin Trafik ve Altyapı Talepleri

Devrek Belediye başkanı Özcan Ulupınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Ulupınar, ilçenin trafik akışının iyileştirilmesi ve güvenliğinin artırılması amacıyla çeşitli taleplerde bulundu.

Trafik ve Altyapı Talebinde Bulundu

Başkan Ulupınar, Devrek çevre yolu ve Eğerci yolayrımı ile Hışıroğlu Bölgesi arasındaki Ankara Asfaltı’nın peyzaj çalışmalarının Karayolları tarafından yapılmasını talep etti. Ayrıca, Ereğli yolundaki menfez çalışmalarının su bağlantılarının Filyos Çayı’na kadar yapılmasını, Hışıroğlu Bölgesi’nde ise Ömer Halisdemir Köprüsü’nün bağlantı yollarının sıcak asfaltla kaplanmasını ve kavşak çalışması yapılmasını istedi.

Bakan Uraloğlu'na Teşekkür ve Devam Eden Çalışmalar

Başkan Ulupınar, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Bakan Uraloğlu’nun taleplerini olumlu karşıladığını belirterek, “İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve takipçisi olacağız. Halkımıza hizmet sunacağız ve taleplerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde hızlanacak, inşallah olumlu sonuçlanacaktır. Bakanımıza, Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Devrek Bastonu Takdimi

Görüşmelerin sonunda Başkan Ulupınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na dünyaca ünlü Devrek Bastonu'nu hediye etti.