BARTIN

Bartın’da Maskeli Şahıs, Genç Kızı bağladı ve İşkence Yaptı: Korkunç Olayın Detayları

Olayın Yaşandığı Yer: Hasankadı Beldesi Doğancılar Mahallesi... Yaşanan korkunç olayın perde arkası vatandaşlarda şok etkisi oluşturdu.

Abone Ol

Bartın’ın Hasankadı Beldesi’nde dün yaşanan korkunç olay, Doğancılar Mahallesi’nde meydana geldi. Genç bir kız, belde merkezinden evine yaya olarak ilerlerken tanımadığı maskeli bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Şüpheli, genç kızı boş bir eve kilitleyip ellerini bağlayarak tehdit etti.

Genç Kızın İddiaları: Testere ile Tehdit Edildi

Genç kızın iddialarına göre, maskeli şahıs boğazına testere dayayarak tehditte bulundu. Olayın şokunu yaşayan genç kız, şikayetçi olarak durumu yetkililere bildirdi. Şüphelinin korkutucu tehditleri, genç kızın psikolojik olarak zor bir durumla karşı karşıya kalmasına neden oldu.

Maskeli Şüphelinin Kaçak Kazı İddiası

Olayın detaylarına göre, şüpheli şahsın evde kaçak kazı yaptığı ve genç kızın kendisini görmesi üzerine paniğe kapılarak onu tehdit ettiği öğrenildi. Genç kızın ailesinin sürekli aramaları üzerine şüpheli, kızı serbest bırakmak zorunda kaldı.

Şüpheli Yakalandı ve Tutuklandı

Olay sonrası jandarma ekipleri, şüpheli Ö.B.'yi (30) kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.