ZONGULDAK

Bakan Kurum’dan Devrek’e Büyük Destek! Hibe Müjdeleriyle Geldi...

Devrek Belediye başkanı Özcan Ulupınar Bakan Murat Kurum’a Ziyarette bulundu.

Abone Ol

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Ulupınar, belediye hizmet binası, atık su altyapısı ve biyolojik atık su arıtma tesisi gibi ilçede yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.

Hibe Destek Sözü Verildi

Görüşmenin ardından Bakan Murat Kurum, belediye hizmet binası, atık su altyapısı, biyolojik atık su arıtma tesisi, iş makineleri ve yol yapımı için ilçeye hibe desteği sağlanacağını açıkladı. Bu destek, ilçenin gelişimi adına atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendirildi.

Devrek Bastonu Hediye Edildi

Ziyaretin sonunda, Başkan Ulupınar, ilgilerinden dolayı Bakan Murat Kurum'a teşekkürlerini ileterek, dünyaca ünlü Devrek Bastonu'nu takdim etti.

Başkan Ulupınar: “İlçemiz İçin Büyük Adımlar Attık

Başkan Özcan Ulupınar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “İlçemiz için gece gündüz çalışacak, gerekirse aşındırmadık kapı bırakmayacağız. Daha konforlu, daha sağlıklı bir şehir için çalışacağız. Bugün de ilçemiz için büyük adımlar attık. Başta Sayın Bakanımız Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Zonguldak Heyeti Ziyarete Katıldı

Ziyarette, Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu, İlçe ve Belde Belediye Başkanları da yer aldı.