DÜZCE

Aşkım Kapışmak ve Sevda Türküsev, Düzce’de!

Dünya Düzce Günleri 3. Kez Düzenleniyor Düzce Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Dünya Düzce Günleri, altıncı gününde de çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Abone Ol

Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen bu etkinlik serisi, gündüz ve akşam programlarıyla Düzcelileri bir araya getiriyor.

Gündüz bölümünde, Anıtpark Meydanı’na kurulan spor ve oyun alanları çocuklar ve gençler için eğlenceli anlara sahne oldu. Playstation ve VR gözlük oyunlarının yanı sıra, basketbol, ayak voleybolu ve masa tenisi gibi aktivitelerle katılımcılar keyifli vakit geçirdi. Ayrıca, Bilim Merkezi tarafından düzenlenen atölyelerde, çocuklar maket uçak yapımını öğrenerek bilim masasında yeni bilgiler keşfetme fırsatı buldu.

Akşamın Konuğu Gazeteci-Yazar Sevda Türküsev
Etkinliklerin akşam bölümünde ise Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen söyleşi programının konuğu, iletişim uzmanı, gazeteci ve yazar Sevda Türküsev oldu. Programa Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve Belediye Başkan Yardımcıları Cihan Ünal ile Burak Coşkun da katıldı. Sevda Türküsev, meydanı dolduran Düzcelilere keyifli, bilgilendirici ve eğitici bir sohbet sunarken, söyleşi sonunda hayranlarına kitaplarını imzalayarak onlarla birebir ilgilendi.

Aşkım Kapışmak Düzcelilerle Buluşacak
Dünya Düzce Günleri’nin akşam etkinlikleri kapsamında, bu akşam Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak Düzcelilerle buluşarak bir söyleşi gerçekleştirecek.

Düzce Haberleri