ZONGULDAK

AK Parti'de şok istifa!

AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı görüşmeler sonucunda görevinden ayrıldığını açıkladı.

Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım, görevinden istifa etti.  

2022 yılının Aralık ayında Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Onur Yıldırım, iş yoğunluğu ve AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı görüşmeler sonucunda görevinden ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medyadan duyurdu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifasını sosyal medya hesabından duyuran Yıldırım, açıklamasında şöyle dedi:

“2022 Aralık ayında atandığım AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden iş yoğunluğum ve Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda ayrılıyorum.

Destekleyenlere teşekkür etti

Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Sayın Yusuf İbiş, Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın İl Başkanımız Yaşar Arslan’a ve birlikte görev yaptığımız tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunarım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’mizin Türkiye Yüzyılı vizyonunda bir nefer olarak hizmet etmek bizim için büyük bir onur."