SPOR

AK Parti Zonguldak teşkilatı, Dağköy Güreşleri'nin yapılacağı alanda inceleme yaptı!

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı, 21 Eylül’de yapılacak olan geleneksel Dağköy Güreşleri’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve beraberindeki heyet, her yıl düzenlenen ve gelenek haline gelen Dağköy Güreşleri’nin yapılacağı alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Ziyaretin ardından paylaşımda bulunan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Ata sporumuz güreşi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına yapılan bu organizasyonun, köyümüz ve bölgemiz için büyük bir değer olduğunu biliyoruz. Güreş severlerle buluşacağımız bu önemli etkinliğin heyecanını şimdiden yaşıyor, kıymetli hemşehrilerimizi 21.09. 2024 cumartesi günü alanımıza bekliyoruz.” dedi. 

Mustafa Çağlayan’ın paylaşımı şu şekilde; 
“İl özel idaresi köylere hizmet götürme birliği tarafından düzenlenen geleneksel Dağköy Güreşleri’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Ata sporumuz güreşi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına yapılan bu organizasyonun, köyümüz ve bölgemiz için büyük bir değer olduğunu biliyoruz. Güreş severlerle buluşacağımız bu önemli etkinliğin heyecanını şimdiden yaşıyor, kıymetli hemşehrilerimizi 21.09. 2024 cumartesi günü alanımıza bekliyoruz. Emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.”