ZONGULDAK

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir'den Zonguldak'ta kadınlara çağrı...

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, kadınlarda yerel seçimlerde aday olun çağrısında bulundu.

Abone Ol

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe keşir Zonguldak'ta Kadın Kolları teşkilatları ile bir araya geldi.AK Parti il başkanlığında düzenlenen toplantıda AK Parti'nin Zonguldak Merkez ve ilçe kadın teşkilat başkan ve üyeleri ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan hazır bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe keşir burada yaptığı konuşmada kadınlara önümüzdeki yerel seçimlerde mutlaka aday olun çağrısında.

Toplantıda AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe keşir'e Ak Parti il başkanı Tülay sayılı tarafından hediye takdim edildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, "5 Ocak 2023 tarihinde almış olduğumuz emaneti layıkıyla taşımaya çalışıyoruz. Sayın başkanım tüm çalışmalarımızı teşkilatımızla birlikte gerçekleştirdik. Bu vesileyle zorlu deprem sürecinde ve genel seçimlerde yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı kıymetli ekibime teşekkür ediyorum. Ayrıca Zonguldak'taki süreçlerden destek esirgemeyen Dilek ablamıza. Her aradığımıza ulaştığımız bizlere yol gösteren Elif Yeşil Başkanımıza her türlü desteklerinden dolayı il başkanlarımıza tüm en kalbi duygularına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise yaptığı konuşmada, kadınların seçimlerde çok özverili şekiller çalıştığını ve anlam başarıyla kadınların katkısının çok büyük olduğunu belirterek şunları söyledi.

"Sayın başkanım, MKYK üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızın başkanları. Sizi şehrimizde görmekten aslında emeğin ve enerjinin başlangıcı değil sayın başkanım biz  emeğin vücut bulduğu, siyasetin öznesi olan, siyasette her zaman var olması gereken aslında diğer partilerin gördüğü ve uyguladığı gibi sözde değil de özde kadınlarımıza değer veren kadınlarımızın genel başkanımızı ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biz bu yüzden çok mutluyuz. Bizler bir seçim geçirdik sayın başkanım. Kadınlarımız öyle özverili çalıştılar ki, öylesine emek verdiler ki takdire şayandı Öyle alkıştan avuçlarımızın içi patlasa hak edecek derecede büyük emekler verdiler. Büyük gayretler verdiler. Bizler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, kadınların siyasetteki önemini çok iyi anladık. Evet evlerimizde, şehirlerimizde, yuvalarımızda bunu fark ediyorduk ama Siyasette aslında kadının nasıl bir değer verdiğini sizler sayesinde çok iyi anlamış olduk. Sayın başkanım. Bunlardan ötürü de sizlere çok çok teşekkür ediyoruz. Zonguldak'ımızda hem belediye meclislerimizde hem il genel meclisimizde kadın temsilcisi olan tek partiyiz. Öyle az önce söylediğimiz gibi sözde bunun siyasi pazarlamasını yapanlar değil de özünde kadınlara değer veren bir partinin mensubu olmaktan da ben ayrıca gurur duyuyorum. Tekrar şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizler sizleri burada ağırlamaktan, sizlerle bu toplantıda olmak büyük onur ve gurur duyuyoruz. Hiç bu noktada aklınız Zonguldak'ta olmasın. Bu kadroyla biz yerel seçimlerde almadığımız belediye inşallah kalmayacak. Gözlerine baktıklarımızda, hissettiklerini gördüklerimizde bunun anlayabiliyoruz. Bütün kadınlarımız adına Söylüyorum. İyi ki varsınız" 

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ise yaptığı konuşmada önümüzdeki yerel seçimlerde tüm kadınlara aday olmaya davet ettiğini, yerel seçimlerde kadınları muhtarlık başta olmak üzere Belediye Meclis üyelikleri il genel meclis üyelikleri ve belediye başkanlıkları için aday olma çağrısında bulunduğunu ifade eden AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe keşiş şunları söyledi"Daha önce uzun Mehmet caminin açılışında şehrimizde bulunmuştuk. o günden bu yana araya afetler de girdi. Aslında daha önce planlamıştık Zonguldak ziyaretimizi ama bugüne nasip oldu. Öncelikle ben kadın kolu başkanımızın şahsında kadın kolları teşkilatımıza, ilçe başkanlarımıza tüm kademe teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.  başkanımıza önceki dönem başkanımız bu dönem milletvekilimiz koordinatörlerimizde çok sık  buradalar. Zonguldak'a emek verdiler. Bu son geçirdiğimiz seçim 14  Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri içinde her bir kademe teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız partimiz kurulduğu günden bugüne kadınlarla yol yürüyor. Onlara yol arkadaşı olarak kabul ediyor. Ve bugün hatta her seçimde bu böyledir. Son seçimler öncesi anketlerde de böyleydi. Partimizin aldığı oyun yüzde 6-8 puan illere göre değişiyor. Kadınlar erkeklere göre daha çok oy veriyor parti. Bu niye? Kadınlar yaşadıklarının geçmişi ve bugününü çok iyi mukayese ediyorlar ve istikrarın, güvenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar”dedi.

Emre Can Bayram