**31 Mart yerel seçimleri bitti. Kazananlar kazandı. Kaybedenler kaybetti. Mazbatalar alındı Başkanlar koltuğuna oturdu. Nezaket ziyaretleri de bitti bitiyor. Hani evliliklerde “Cicim ayları bitti”. İşte tam bu örnekten hareket ederek şimdi seçilen başkanlar borçlar çok deyip kara kara düşünmeyi bir kenara bırakıp hizmete odaklanmalı ve halka verdiği sözleri, projeleri icraata geçirme zamandır.


**Bu saatten sonra hangi partiden olursa olsun seçilen başkanların her biri sakın demesin ve sakın karaları bağlamasın. “Ben bu borç altında nasıl hizmet yapacağım.” diye. Yapacaksınız hem de bal gibi yapacaksınız. Vatandaşa hizmet için aday olup seçildiniz. Verdiğiniz sözler var, projeler var.


**İşte size koltuk, işte makam. Buyurun top sizde artık. İster topu ağlara yollar puan kazanırsınız. İster topu avuta atarsınız. Senet ve seçim zamanı çabuk gelirmiş. Geldiği zaman da sandık vatandaşın önüne konulduğunda işte o zaman vatandaş da sizi sandığa gömer. Tıpkı 31 Mart’ta gömülenler gibi.


**Ülkemizde yıllar yılı herkesin borcu mutlaka olmuştur. Borç yiğidin kamçısı denir. Borç olmadan bir şeylere sahip kim olmuş ki bugüne kadar. Devletlerin de borcu vardır. Bakın Amerika’ya borç batağında ama dünyayı yönetiyor. Ülkemiz var oldu olası hep borçta ama çok şükür ki ayakta duruyor ve durmaya da devam edecektir. Sıkıntılar olur önemli olan bu sıkıntıları akıllı bir şekilde bertaraf etmektir. Aklın yolu birdir. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Arife tarif gerekmez.

Engelli Tiyatro Topluluğundan Özel Gösteri: "Safinaz'ın İzdivacı" Engelli Tiyatro Topluluğundan Özel Gösteri: "Safinaz'ın İzdivacı"

“Borç yiğidin kamçısıdır”! İşte size koltuk, işte makam. Cicim ayları bitti hizmet zamanı! Makale: “Borç yiğidin kamçısıdır”! İşte size koltuk, işte makam. Cicim ayları bitti hizmet zamanı!

3.05.2024 Imza Gazetesi Images